Vad vi erbjuder

Har du startat nytt företag? Att snabbt komma ut på internet är viktigt för marknadsföringen av det nya företaget. Vi erbjuder webblösningar och webbdesign för både privat och företags kunder. Vi kan även skapa företagsloggor och annat grafiskt material som ert förtag kan behöva.

Vi kan göra både stora och små projekt. Priset varierar beroende på vad Ni som kund vill ha. Vi kan erbjuda väldigt små sidor på endast en sida för de som vill ha det men även stora sidor som ni själva ska kunna ändra innehållet på via en administrationssida. Vi kan även hjälpa er sätta upp forum som t.ex. PHPBB3 eller Simple Machines forum, bloggar eller ett bildgalleri. Skicka en idé till oss och vi ser om vi kan förverkliga den.

När er Hemsida är klar kan vi även hjälpa er med att få upp den på ett webbhotell och registrera domänadressen. Vi hittar det bästa webbhotellet just för er. Vi erbjuder er också ett års mail support för er nya webbplats ifall något skulle hända. Vi kan också erbjuda en uppdateringstjänst mot ersättning om ni inte valt att ha en egen administrationssida.

Vi hoppas Ni ska bli nöjda om Ni väljer oss. Vi ser fram emot er idé!
logga
©Hammar Web Design 2009